Julsammanfattning

Mat, godis, kakor, mera mat, tomte, klappar, spel, familjehäng - ungefär så kan väl julen sammanfattas:) Dan före dan hoppade vi in i bilen och styrde mot Västerbottens inland i spöregnet. Till en början trodde vi aldrig att vi skulle ta oss hela vägen fram på grund av att sikten i stort sett var obefintlig. Som tur var slutade det regna och en helt vintervit värld  öppnade sig istället när vi svängde av från E4:an och därifrån var det lugna gatan och vi kom fram i god tid till en av höjdpunkterna - blöta till middag:) Sen var det dags att undersöka granen och det som gömde sig under den:





På självaste julafton var det som vanligt en evig väntan på att tomten skulle komma (speciellt för Sixtens kusiner) och efter Kalle Anka och julbord så kom han till slut och delade ut en himla massa julklappar. Jag vet inte vad vi har gjort, men vi måste ha varit väldigt snälla så många klappar som vi fick.







Jag trodde att Sixten skulle tycka att tomten var lite läskig och börja storgråta, men han tycktes mest vara nyfiken på den skäggige mannen.









Sixten fick en massa roliga saker (och tackar samtliga inblandade så mycket), men tyvärr så fick vi packa in allt i bilen på en gång eftersom att Jonas var tvungen att åka hem tidigt på juldagsmorgonen för att jobba. Jag och Sixten stannade kvar ett par dagar till och myste:




















Kommentarer
Postat av: Lena

Vilka fina vita vinterbilder, här är det grönt och +8 grader. Roligt att se Sixten och paketberget, ha en riktigt GOD FORTSÄTTNING och en trevlig nyårsafton!

Kramar från farmor.

2011-12-29 @ 12:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0